Savršen poklon za NJU!

04/02/2015
Star&Love

Praznici nam stižu, praznici nam stižu.. Nova godina samo što nije, za njom ide i Božić, a gde je Božić, tu je i ona druga, naša Nova godina. Još ako je neki od vas “srećnika” pronašao devojku koja ovih dana slavi rođendan, može se reći da vam sledi jedan jači monetarni udar, koji na ovu krizu svakako nije dobro došao. Kako su ankete pokazale, ove godine većina naših sugrađana preskočiće razmenu prazničnih poklona. Pažnja je najvažnija — kažu ispitanici. Međutim, za sve one koji smatraju da se pažnja mora bar na neki način materijalizovati, evo par saveta ŠTA JOJ KUPITI.
Šta NE kupiti?
Pokloni poput šerpi, novog miksera ili pegle, prestali su biti interesantni ženama negde od kraja 50-ih godina prošlog veka. Pretpostavljate, zahvaljujući ravnopravnosti polova i emancipaciji žena.  Svejedno, ako ste odlučili da svojoj lepšoj polovini poklonite nešto za praznike, izbegavajte poklone iz grupe kućnih i kuhinjskih aparata.
Šta kupiti?
Kako su po prirodi komplikovane i nastoje da nam sve maksimalno otežaju, tako je i sa poklonom ZA NJU. One vrednost poklona, primarno, neće meriti po tome koliko ste ga platili. Cena je tek na trećem mestu. Vrednost poklona žene mere prvo prema tome koliko ste vremena i kreativnosti uložili u njega. Dakle, moraćete se dobro pomučiti da biste je ostavili bez daha. Drugo jeste personalizacija poklona, odnosno koliko poklon koji ste joj kupili govori o tome koliko je poznajete. Da li je to ono što je ONA želela?
Kako kupiti savršen poklon?
Mesec ranije, već ste svesni da se sprema jedna od najvećih noćnih mora svakog muškarca  — kupovina prazničnog poklona. Iskoristite taj mesec koji vam je preosto da makar jednom ili dva puta obiđete njene omiljene prodavnice sa njom. U tim šoping hororima u kojim ona ne staje, a vi lagano nestajete, obratite pažnju na ono što joj se dopalo, što je ocenila kao savršeno lepo i što je poželela, ali nije kupila. Ovo vam je igra na sigurno. Druga, mnogo riskantnija igra jeste da na osnovu poznavanja vaše partnerke zaključite šta je to što bi ona volela da joj kupite. Poklon ne mora biti skup. To može biti neka SAMO VAŠA STVAR, nešto čega će se sa radošću sećati kad god poklon ugleda. Kod kupovine  poklona ipak je najvažnije da pogodite PRAVU STVAR.
Šta kupiti — saveti?
Kao što smo već napomenuli, kućne aparate zaobiđite. Hranu takođe. Ako se već odlučujete za hranu, onda bi to moralo biti nešto posebno — večera u nekom ekskluzivnom restoranu, na posebnom mestu… Ukratko, obrok koji će pamtiti. Kako smo već rekli da ekskluziva na ovu krizu baš i nije dobro došla, hranu najbolje ipak zaobiđite. Umesto prosečne ili preskupe večere, bolje je da joj priuštite vikend na nekom romantičnom mestu, gde ćete biti samo vas dvoje, nebo, mesec i zvezdice…
Naravno, to ne mogu priuštiti svi, pa zato postoje i neke jeftinije varijante. Retko koja žena se neće oduševiti nakitu. Ne mora to biti dijamantski prsten. Dovoljna će biti i neka lepa bišuterija, a ako niste sigurni šta odabrati konsultujte  njenu najbolju drugaricu, sestru, majku. One će vam biti od pomoći.
Još uvek preskupo? A šta kažete na karte za bioskop, pozorište ili koncert njene omiljene grupe, pevača, pevačice..? Oko Nove godine uvek ima zanimljivih kulturnih dešavanja. Malo se raspitajte šta se daje i gde i šta bi ona od toga volela da vidi i eto ga!
Parfem je takođe dobar, ali rizičan potez. Parfem spada u grupu onih personalizovanih poklona, dakle, morate je dobro poznavati da biste izabrali pravi. Naš savet je da vam ovo bude poslednja opcija. Možda je bolje odlučiti se za neku knjigu, CD… Kažu da žene vole bilo šta sa posvetom — možda da joj posvetite jedan savršen dan SAMO ZA NJU, kad ćete sebe i sve ostalo podrediti samo njenim željama, zahtevima i potebama, a koji će biti krunisan savršenom večerom i savršenim seksom? Samo za nju… Uostalom, pažnja je najvažnija, zar ne?

©Muskimagazin.com
Preuzeto sa: muskimagazin.com

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram