logo star and love beli
Star&Love

Savršen poklon za NJU!

04/02/2015

Praznici nam stižu, praznici nam stižu.. Nova godina samo što nije, za njom ide i Božić, a gde je Božić, tu je i ona druga, naša Nova godina. Još ako je neki od vas “srećnika” pronašao devojku koja ovih dana slavi rođendan, može se reći da vam sledi jedan jači monetarni udar, koji na ovu krizu svakako nije dobro došao. Kako su ankete pokazale, ove godine većina naših sugrađana preskočiće razmenu prazničnih poklona. Pažnja je najvažnija — kažu ispitanici. Međutim, za sve one koji smatraju da se pažnja mora bar na neki način materijalizovati, evo par saveta ŠTA JOJ KUPITI.
Šta NE kupiti?
Pokloni poput šerpi, novog miksera ili pegle, prestali su biti interesantni ženama negde od kraja 50-ih godina prošlog veka. Pretpostavljate, zahvaljujući ravnopravnosti polova i emancipaciji žena.  Svejedno, ako ste odlučili da svojoj lepšoj polovini poklonite nešto za praznike, izbegavajte poklone iz grupe kućnih i kuhinjskih aparata.
Šta kupiti?
Kako su po prirodi komplikovane i nastoje da nam sve maksimalno otežaju, tako je i sa poklonom ZA NJU. One vrednost poklona, primarno, neće meriti po tome koliko ste ga platili. Cena je tek na trećem mestu. Vrednost poklona žene mere prvo prema tome koliko ste vremena i kreativnosti uložili u njega. Dakle, moraćete se dobro pomučiti da biste je ostavili bez daha. Drugo jeste personalizacija poklona, odnosno koliko poklon koji ste joj kupili govori o tome koliko je poznajete. Da li je to ono što je ONA želela?
Kako kupiti savršen poklon?
Mesec ranije, već ste svesni da se sprema jedna od najvećih noćnih mora svakog muškarca  — kupovina prazničnog poklona. Iskoristite taj mesec koji vam je preosto da makar jednom ili dva puta obiđete njene omiljene prodavnice sa njom. U tim šoping hororima u kojim ona ne staje, a vi lagano nestajete, obratite pažnju na ono što joj se dopalo, što je ocenila kao savršeno lepo i što je poželela, ali nije kupila. Ovo vam je igra na sigurno. Druga, mnogo riskantnija igra jeste da na osnovu poznavanja vaše partnerke zaključite šta je to što bi ona volela da joj kupite. Poklon ne mora biti skup. To može biti neka SAMO VAŠA STVAR, nešto čega će se sa radošću sećati kad god poklon ugleda. Kod kupovine  poklona ipak je najvažnije da pogodite PRAVU STVAR.
Šta kupiti — saveti?
Kao što smo već napomenuli, kućne aparate zaobiđite. Hranu takođe. Ako se već odlučujete za hranu, onda bi to moralo biti nešto posebno — večera u nekom ekskluzivnom restoranu, na posebnom mestu… Ukratko, obrok koji će pamtiti. Kako smo već rekli da ekskluziva na ovu krizu baš i nije dobro došla, hranu najbolje ipak zaobiđite. Umesto prosečne ili preskupe večere, bolje je da joj priuštite vikend na nekom romantičnom mestu, gde ćete biti samo vas dvoje, nebo, mesec i zvezdice…
Naravno, to ne mogu priuštiti svi, pa zato postoje i neke jeftinije varijante. Retko koja žena se neće oduševiti nakitu. Ne mora to biti dijamantski prsten. Dovoljna će biti i neka lepa bišuterija, a ako niste sigurni šta odabrati konsultujte  njenu najbolju drugaricu, sestru, majku. One će vam biti od pomoći.
Još uvek preskupo? A šta kažete na karte za bioskop, pozorište ili koncert njene omiljene grupe, pevača, pevačice..? Oko Nove godine uvek ima zanimljivih kulturnih dešavanja. Malo se raspitajte šta se daje i gde i šta bi ona od toga volela da vidi i eto ga!
Parfem je takođe dobar, ali rizičan potez. Parfem spada u grupu onih personalizovanih poklona, dakle, morate je dobro poznavati da biste izabrali pravi. Naš savet je da vam ovo bude poslednja opcija. Možda je bolje odlučiti se za neku knjigu, CD… Kažu da žene vole bilo šta sa posvetom — možda da joj posvetite jedan savršen dan SAMO ZA NJU, kad ćete sebe i sve ostalo podrediti samo njenim željama, zahtevima i potebama, a koji će biti krunisan savršenom večerom i savršenim seksom? Samo za nju… Uostalom, pažnja je najvažnija, zar ne?

©Muskimagazin.com
Preuzeto sa: muskimagazin.com

Povezani tekstovi

05/02/2023

Kako izabrati poklon po horoskopskom znaku

Svaki znak ima svoje neke posebnosti, i s nekima je baš lako pogrešiti, ako niste oprezni. Ribe će vam zameriti pogrešnu boju, a Škorpije ćete naljutiti sa nejasnim porukama. Sa Blizancima niko ne želi da se kači, a evo šta vole Ovnovi. Šta pokloniti ovnu Ovnovi se neće naljutiti ako im ne donesete poklon na […]

Imenuj zvezdu za Dan zaljubljenih
05/02/2023

Imenuj zvezdu za Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih, odnosno Sveti Trifun, je praznik kome se radujemo svi koji nekoga volimo. Kada je u pitanju duža veza, pored svih prethodnih godišnjica i rođendana, često se postavlja isto pitanje - šta sad da poklonim dečku ili devojci? S&L vam nudi mogućnost da imenujete zvezdu u čast drage osobe. Radimo to od 2009. i […]

04/09/2018

Šta je za vas ljubav?

Ljubav je najlepše osećanje. Kada volimo posao koji radimo, obavljamo ga lako, kao da nam to i nije posao. Nije nam teško, imamo želju da učimo i napredujemo, da svakim danom budemo bolja verzija onog jučerašnjeg sebe. Isto je i sa ljudima. Kada ih volimo, spremni smo na sve. Odjednom nemoguće postaje moguće i tako […]

Nova Forma

Draga/i ,

Dana godine, svemir je postao bogatiji za jednu sjajniju i lepšu zvezdu, koja je imenovana u tvoju čast.

Potrudio/la sam se da ostavim večni trag na nebu, kako bi me ta zvezda zauvek podsećala na jednu divnu osobu

Tvoje ime je postalo deo kosmosa, i tako će ostati od sada pa do večnosti. Želim da te svaki pogled ka nebu podseti da se među milionima zvezda nalazi i jedna sa tvojim imenom, i da sa tim osećajem nikada ne budeš usamljen/a.


Tvoj/a
Možete ga prilagoditi kako god želite.

Plaćanje se vrši pouzećem i dostava je besplatna

 

Država: Srbija

star and love pozadina glavna

S&L INTERNATIONAL REGISTRY D.O.O. | Sva prava zadržana | © 2009 - 2024


Designed by Infinity Solutions
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram