logo star and love beli
Star&Love

Kako izabrati poklon po horoskopskom znaku

05/02/2023

Svaki znak ima svoje neke posebnosti, i s nekima je baš lako pogrešiti, ako niste oprezni. Ribe će vam zameriti pogrešnu boju, a Škorpije ćete naljutiti sa nejasnim porukama. Sa Blizancima niko ne želi da se kači, a evo šta vole Ovnovi.

Šta pokloniti ovnu

Ovnovi se neće naljutiti ako im ne donesete poklon na zabavu, jer će i sami isti zaboraviti da kupe. Pripadnici ovog vatrenog znaka žive život po svojim pravilima, pa im je najbolje pokloniti nešto što se uklapa u njihov stil. Ako vole karte, poklonite im neke skupocene dizajnirane špilove karata. Ako znate da vole umetnost, onda je za njih definitivno neka slika, ako ne i fotoaparat. Mada nikad se ne zna, Ovnove možete iznenaditi i retkom gramofonskom pločom, tehničkom olovkom, možda čak i šestarom. Posebnu pažnju znaju da poklanjaju svojim olovkama i bojicama ili tako neko priboru.

Šta poklolniti biku

Bikovi imaju veliko srce i ruku na isto, znaju da budu malo naporni. Oni vole poklone koji su neke forice, mozgalice, ili čista zabava. Nekad je pun pogodak za njih i sokovnik, jer im nije problem da očiste svaki delić nakon korišćenja i vrate sve na mesto. Oni su verovatno i najbolji da savetuju druge šta da kupe, jer znaju sve najbolje o svemu.

Šta pokloniti blizancima

Blizanci su skloni promenama i uvek su otvoreni za nove ideje i iskustva. Najbolje bi im bilo pokloniti nešto krajnje neobično i nesvakidašnje. Njima će brzo dosaditi poklon koji na neki nacin nije specifican i ne vezu se emotivno za njega, zato treba odabrati nesto originalno. Blizanci vole poklon u vidu knjiga o putovanjima i novim kulturama, uređaje za zabavu kao što su igračke konzole PSP, tableti, mobilni telefoni. Blizance bi mogli da oduševa i predmeti za podsticanje kreativnosti poput setova akrilnih boja, pribora za crtanje, štafelaj i set četkica.

Šta pokloniti raku

Rakovi verovatno najmanje pate od toga koliko poklon košta. Oni su senzitivne i emotivne osobe, pa su dobri pokloni za njih oni koji su emotivno ispunjavajući i uključuju sentimentalne elemente. To mogu biti personalizirani suveniri ili stvari sa značajnim datumima ili porukama, proizvodi za kućanstvo i dekoraciju, knjige o kreativnom pisanju, boje i papir za pisanje pisama, izleti za celu porodicu, ili pak večeri sa prijateljima. Rakovi će retko priznati da žele kućnog ljubimca i verovatno će se ljutiti na vas u početku, ali to je poklon koji oni ne mogu da odbiju.

Šta pokloniti lavu

Ako stvarno hoćete da oduševite Lava nekim poklonom, to mora da bude nešto zbog čega će se ona/on osećati moćno i priznato. Lavovi definitivno vole luksuzne proizvode, ali ih može oduševiti i oprema za planinarenje, rekreaciju i slično. Egzotična putovanja su za lavove pun pogodak, a ako ste im bliski, možete im pokloniti i knjigu o motivaciji ili uspehu, bez da se naljute na vas. Lavovi ipak znaju da cene pravi znak pažnje, bez obzira na cenu, tako da šta god im poklanjali, trudite se da to bude od srca, onako lavovski.

Šta pokloniti devici

Znamo svi koliko su Device praktične i analitički nastrojene osobe. Oni suštinski i ne mare mnogo za poklone, ali vole da ih neko ispoštuje, i uvek se oduže. Idealno je poznavati Device pre poklanjanja, jer njih najviše oduševe neke praktične sitnice, poput kvalitetne tastature, miša, zvučnike, te možda neki specifičan kuvarski priručnik, nož, ili kecelja. Obožavaju aparate za domaćinstvo, ako im je kuvanje strast, a mogu ih zainteresovati i razni kursevi, ili recimo masaže.

Šta pokloniti vagi

Vage su ljubitelji perverzija, jer su inače ravnodušne osobe koje se pale na esetetiku. Možete i pokloniti neko malo umetničko delo, ili neki lepo dizajnirani antikvitet, nije ni bitno šta je, sve dok lepo izgleda. Vole da posećuju kulturna dešavanja, ali im uvek možete prirediti radost sa mekanim i pufnastim stvarima poput seta peškira, ili recimo udobne podloge za mokre noge u kupatilu. Svileni kućni ogrtač obložen iznutra frotirom? O, da!

Šta pokloniti škorpiji

Misterija i duhovnost su dve reči koje dobro opisuju Škorpije. Pažljivo sa odabirom poklona za njih, ne želite da se zapitaju zašto ste im poklonili vagu, ili knjigu iz serijala "For dummies". Poklonite Škorpiji nešto što će joj pomoći da izgleda moćnije i dobićete priliku da vas iskreno sasluša.

Šta pokloniti strelcu

Strelce možete pridobiti i iskrenim komplimentom. Oni često imaju neke svoje predmete za sreću, ali to može biti bilo šta. Strelcima je najbolje pokloniti svoje vreme, ali i predmeti koji im mogu pomoći u poslu ili hobiju. Igre na sreću im nisu strane, ali znate i sami da je pristojno pokloniti možda samo greb greb srećku.

Šta pokloniti jarcu

Jarci će koristiti stvari koje su korisne, poput torbe za lat top, lepe olovke, ili kvalitetnog rokovnika. Poklonite li im aparat za mešanje testa, budite sigurni da će isprobati da naprave sve moguće vrste testa. Da li je slatkasti hleb sa suvim grođžem zaista ukusan? Pa Jarčevima nekim da.

Šta pokloniti vodoliji

Vodolije vole da se istaknu sa nekim čudnim detaljom, pa je žena u ovom znaku super poklon možda figaro za kosu, a muškarcima novi objektiv za fotoaparat. S obzirom na to kako su vodolije nezavisne osobe, može da ih oduševi i liveni tiganj s kojim mogu da spremaju hranu u prirodi. Želite da idete sa njima na Rtanj, zar ne?

Šta pokloniti ribi

Ribe baš vole romantiku, ali isto tako može da se desi da im kupite baš skupu jaknu koja je stvarno sjajna, ali nije ta boja koja se njima dopada. Ako niste siguirni šta da kupite ribama, najbolje ih odvedite u kupovinu, ali učinite to na romantičan način. Koverta u kojoj ćete im predati novac za kupovinu treba da bude čisto bela i precizno zalepljena. Mašnica nije neophodna, ali porukica unutra je obavezna.


Ovaj tekst je plod našeg rada sa klijentima od 2009. godine. Ne možemo biti sigurni da je sve baš ovako, ali neke stvari se jednostavno stalno ponavljaju. Jedna od njih je i da sa našim S&L poklonom nikad nema greške. Poručite danas i uverite se i sami. Garantujemo da ovaj poklon nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Povezani tekstovi

Imenuj zvezdu za Dan zaljubljenih
05/02/2023

Imenuj zvezdu za Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih, odnosno Sveti Trifun, je praznik kome se radujemo svi koji nekoga volimo. Kada je u pitanju duža veza, pored svih prethodnih godišnjica i rođendana, često se postavlja isto pitanje - šta sad da poklonim dečku ili devojci? S&L vam nudi mogućnost da imenujete zvezdu u čast drage osobe. Radimo to od 2009. i […]

04/09/2018

Šta je za vas ljubav?

Ljubav je najlepše osećanje. Kada volimo posao koji radimo, obavljamo ga lako, kao da nam to i nije posao. Nije nam teško, imamo želju da učimo i napredujemo, da svakim danom budemo bolja verzija onog jučerašnjeg sebe. Isto je i sa ljudima. Kada ih volimo, spremni smo na sve. Odjednom nemoguće postaje moguće i tako […]

06/11/2017

Pokloni po bontonu

Fazon je u pažnji Poklon U drevna vremena, darivali su se gotovo isključivo bogovi. Danas je situacija znatno drugačija: pokloni se daju svima koji su nam dragi, a često i onima za koje nameravamo da to postanu. U poslovnoj komunikaciji postoje određena pravila – određene osobe nije preporučljivo zasipati poklonima; pokloni poslovnim partnerima treba da […]

Nova Forma

Draga/i ,

Dana godine, svemir je postao bogatiji za jednu sjajniju i lepšu zvezdu, koja je imenovana u tvoju čast.

Potrudio/la sam se da ostavim večni trag na nebu, kako bi me ta zvezda zauvek podsećala na jednu divnu osobu

Tvoje ime je postalo deo kosmosa, i tako će ostati od sada pa do večnosti. Želim da te svaki pogled ka nebu podseti da se među milionima zvezda nalazi i jedna sa tvojim imenom, i da sa tim osećajem nikada ne budeš usamljen/a.


Tvoj/a
Možete ga prilagoditi kako god želite.

Plaćanje se vrši pouzećem i dostava je besplatna

 

Država: Srbija

star and love pozadina glavna

S&L INTERNATIONAL REGISTRY D.O.O. | Sva prava zadržana | © 2009 - 2023


Designed by Infinity Solutions
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram