logo star and love beli

Česta pitanja

Tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja. Izdvojli smo ona najčešća, kako bi Vam pomogli da lako dođete do najbitnijih informacija.
Ne može, jednom imenovana zvezda se zavodi u Star&Love registar i više ne može biti imenovana.
Ne, IAU ima sopstvene kataloge i vodi sopstvenu numeraciju zvezda. Imenovanje ima simbolično značenje, a ne oficijalno. Podaci o imenovanoj zvezdi ce biti čuvani u našoj bazi, i objavljeni u izdanju Registar zvezda Star&Love.
Postoji mogućnost imenovanja samo zvezda koje su zavedene pod kataloškim brojevima tj. nemaju svoja imena. Zvezde vidljive golim okom su već imenovane, pa ne postoji mogućnost da ih imenujete.
Cenili bismo ako porudžbinu izvršite putem našeg sajta, jer ima čitav niz podataka koje je potrebno popuniti. Ako se bilo gde "zaglavite", najbolje je da nam pišete na office@starandlove.com
Zvezdu možete imenovati popunjavanjem porudžbenice na našem sajtu, a za sva dodatna pitanja nas možete kontaktirati.
Isporuka van teritorije Republike Srbije nije moguća. 
Rok za isporuku paketa je oko 5 radni dana u zavisnosti od lokacije i dodatnih zahteva klijenta. Međutim, može se desiti, što je često slučaj, da Vam paket stigne i ranije. U slučaju isporuke van teritorije Republike Srbije, rok za isporuku je 20 dana.
U slučaju da Vam nije stigao paket u roku isporuke, molimo Vas da nas obavestite. Paketi se šalju preko Post Express-a i svakom paketu se dodeljuje kod pomoću kog je moguće praćenje pošiljke. 
Možete odrediti tačan datum kada želite da vam paket bude isporučen, ali to mora biti najmanje 7 dana od zahteva. 
Pri imenovanju zvezde možete izabrati bilo koje ime koje se ne protivi shvatanjima morala i običajima društva. Takođe, ime ne sme imati više od 40 karaktera.
Način plaćanja je pouzećem.
Da, posle primanja porudžbine ćemo Vas obavestiti i putem e-maila, kao i telefonom, radi potvrde podataka.
Možete uz paket poslati i čestitku ili određeno pismo. Pošaljite nam na e – mail, a mi ćemo je odštampati i poslati uz paket.
Možemo, ali nam to morate posebno napomenuti pri porudžbini.
U slučaju da je sadržina paketa oštećena prilikom isporuke, u najkraćem mogućem roku ćete dobiti novi paket o našem trošku. U slučaju da je do oštećenja došlo Vašom greškom, imaćete posebne olakšice pri plaćanju ponovnog izdavanja paketa.
Molimo Vas da nas obavestite o porudžbini preko telefona, ili naše email adrese office@starandlove.com
Imenovanu zvezdu možete locirati pomoću mape zvezde koju dobijate u paketu.
Možete, pošaljite nam zahtev i dobićete duplikat sertifikata ili mape zvezda, pri čemu plaćate samo troškove ponovnog štampanja + poštarinu.
U zavisnosti od toga koju od dve opcije izaberete da li numerisanje po zodijačkom sistemu ili cirkumpolarno numerisanje, imaćete drugačije mogućnosti posmatranja imenovane zvezde. U slučaju cirkumpolarne numeracije, zvezdu možete videti u svako doba godine, dok kod zodijačke numeracije zvezdu ćete moći videti u određenim periodima u toku godine u zavisnosti od sazvežđa.
Možete, ali nam to morate posebno navesti u zahtevu, kao i poslati nam koordinate blizu koje zvezde želite. Radi se o optički bliskim zvezdama.
Jednom imenovana zvezda ostaje večno imenovana. Što znaci da ćete imenovanjem zvezde nekome pokloniti poklon koji traje večno.
Da, možete izabrati sazvežđe u kojem želite da se nalazi Vaša zvezda.

Želite da imenujete zvezdu?

Ukoliko želite da imenujete zvezdu i poklonite je voljenoj osobi, na pravom ste mestu! Kliknite na dugme Poručivanje, odaberite paket i on će biti kod vas u roku od 5 do 6 radnih dana.
Nova Forma

Draga/i ,

Dana godine, svemir je postao bogatiji za jednu sjajniju i lepšu zvezdu, koja je imenovana u tvoju čast.

Potrudio/la sam se da ostavim večni trag na nebu, kako bi me ta zvezda zauvek podsećala na jednu divnu osobu

Tvoje ime je postalo deo kosmosa, i tako će ostati od sada pa do večnosti. Želim da te svaki pogled ka nebu podseti da se među milionima zvezda nalazi i jedna sa tvojim imenom, i da sa tim osećajem nikada ne budeš usamljen/a.


Tvoj/a
Možete ga prilagoditi kako god želite.

Plaćanje se vrši pouzećem i dostava je besplatna

 

Država: Srbija

Imenuj i pokloni zvezdu

Star&Love Vam nudi mogućnost da simbolično imenujete zvezdu u čast drage osobe. Obradujte one koje volite ovim jedinstvenim poklonom.
star and love pozadina glavna

S&L INTERNATIONAL REGISTRY D.O.O. | Sva prava zadržana | © 2009 - 2024


Designed by Infinity Solutions
crossmenuplus-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram