Česta pitanja

Tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja. Izdvojli smo ona najčešća, kako bi Vam pomogli da lako dođete do najbitnijih informacija.
Ne može, jednom imenovana zvezda se zavodi u Star&Love registar i više ne može biti imenovana.
Ne, IAU ima sopstvene kataloge i vodi sopstvenu numeraciju zvezda. Imenovanje ima simbolično značenje, a ne oficijalno. Podaci o imenovanoj zvezdi ce biti čuvani u našoj bazi, i objavljeni u izdanju Registar zvezda Star&Love.
Postoji mogućnost imenovanja samo zvezda koje su zavedene pod kataloškim brojevima tj. nemaju svoja imena. Zvezde vidljive golim okom su već imenovane, pa ne postoji mogućnost da ih imenujete.
Cenili bismo ako porudžbinu izvršite putem našeg sajta, jer ima čitav niz podataka koje je potrebno popuniti. Ako se bilo gde "zaglavite", najbolje je da nam pišete na office@starandlove.com
Zvezdu možete imenovati popunjavanjem porudžbenice na našem sajtu, a za sva dodatna pitanja nas možete kontaktirati.
Isporuka van teritorije Republike Srbije je moguća. U tom slučaju, rok za isporuku je 20 dana i uplata mora da se izvrši u banci, pri čemu će klijent snositi i troškove isporuke.
Rok za isporuku paketa je oko 5 radni dana u zavisnosti od lokacije i dodatnih zahteva klijenta. Međutim, može se desiti, što je često slučaj, da Vam paket stigne i ranije. U slučaju isporuke van teritorije Republike Srbije, rok za isporuku je 20 dana.
U slučaju da Vam nije stigao paket u roku isporuke, molimo Vas da nas obavestite. Paketi se šalju preko Post Express-a i svakom paketu se dodeljuje kod pomoću kog je moguće praćenje pošiljke. 
Možete odrediti tačan datum kada želite da vam paket bude isporučen, ali to mora biti najmanje 7 dana od zahteva. 
Pri imenovanju zvezde možete izabrati bilo koje ime koje se ne protivi shvatanjima morala i običajima društva. Takođe, ime ne sme imati više od 40 karaktera.
Načini plaćanja su pouzećem i uplatom na naš račun u banci.
Da, posle primanja porudžbine ćemo Vas obavestiti i putem e-maila, kao i telefonom, radi potvrde podataka.
Možete uz paket poslati i čestitku ili određeno pismo. Pošaljite nam na e – mail, a mi ćemo je odštampati i poslati uz paket.
Možemo, ali nam to morate posebno napomenuti pri porudžbini.
U slučaju da je sadržina paketa oštećena prilikom isporuke, u najkraćem mogućem roku ćete dobiti novi paket o našem trošku. U slučaju da je do oštećenja došlo Vašom greškom, imaćete posebne olakšice pri plaćanju ponovnog izdavanja paketa.
Molimo Vas da nas obavestite o porudžbini preko telefona, ili naše email adrese office@starandlove.com
Imenovanu zvezdu možete locirati pomoću mape zvezde koju dobijate u paketu.
Možete, pošaljite nam zahtev i dobićete duplikat sertifikata ili mape zvezda, pri čemu plaćate samo troškove ponovnog štampanja + poštarinu.
U zavisnosti od toga koju od dve opcije izaberete da li numerisanje po zodijačkom sistemu ili cirkumpolarno numerisanje, imaćete drugačije mogućnosti posmatranja imenovane zvezde. U slučaju cirkumpolarne numeracije, zvezdu možete videti u svako doba godine, dok kod zodijačke numeracije zvezdu ćete moći videti u određenim periodima u toku godine u zavisnosti od sazvežđa.
Možete, ali nam to morate posebno navesti u zahtevu, kao i poslati nam koordinate blizu koje zvezde želite. Radi se o optički bliskim zvezdama.
Jednom imenovana zvezda ostaje večno imenovana. Što znaci da ćete imenovanjem zvezde nekome pokloniti poklon koji traje večno.
Da, možete izabrati sazvežđe u kojem želite da se nalazi Vaša zvezda.

Želite da imenujete zvezdu?

Ukoliko želite da imenujete zvezdu i poklonite je voljenoj osobi, na pravom ste mestu! Kliknite na dugme Poručivanje, odaberite paket i on će biti kod vas u roku od 5 do 6 radnih dana.
Poruči odmah

Posebni trenuci

Naša misija je jednostavna, želimo da svaki poklon paket odiše otmenošću i da osoba kojoj je poklon namenjen taj trenutak nikada ne zaboravi
04/09/2018
Šta je za vas ljubav?

Ljubav je najlepše osećanje. Kada volimo posao koji radimo, obavljamo ga lako, kao da nam to i nije posao. Nije nam teško, imamo želju da učimo i napredujemo, da svakim danom budemo bolja verzija onog jučerašnjeg sebe. Isto je i sa ljudima. Kada ih volimo, spremni smo na sve. Odjednom nemoguće postaje moguće i tako […]

Vidi više
25/07/2018
Kako izabrati poklon po horoskopskom znaku

ŠTA POKLONITI OVNU Pripadnicima ovog vatrenog znaka je vrlo tesko ugoditi, narocito kada su u pitanju pokloni. Ovnovi su strastveni i impulsivni tako da morate biti pazljivi kada im nesto darujete, narocito zato sto ce oni u tom poklonu traziti neki simbolican smisao i razmisljati o tome zasto ste im bas to poklonili, koji skriveni […]

Vidi više
06/11/2017
Pokloni po bontonu

Fazon je u pažnji Poklon U drevna vremena, darivali su se gotovo isključivo bogovi. Danas je situacija znatno drugačija: pokloni se daju svima koji su nam dragi, a često i onima za koje nameravamo da to postanu. U poslovnoj komunikaciji postoje određena pravila – određene osobe nije preporučljivo zasipati poklonima; pokloni poslovnim partnerima treba da […]

Vidi više
04/02/2015
Kako odabrati poklon

Kako odabrati pravi poklon? Kako da se dopadne osobi kojoj ga poklanjamo te da istodobno sadrzi i dio nase licnosti? U Skoli lakoce zivljenja pisemo o poklanjanju: danas o izboru poklonu a sutra o tome kako primiti poklon.. Sarenilo ponude ovih dana dovodi vas u zabludu kako mozete kupiti bilo koji predmet, pa da ce […]

Vidi više
plus-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram