logo star and love beli
Imenuj zvezdu za Dan zaljubljenih
ivan.tusevljak

Imenuj zvezdu za Dan zaljubljenih

05/02/2023

Dan zaljubljenih, odnosno Sveti Trifun, je praznik kome se radujemo svi koji nekoga volimo. Kada je u pitanju duža veza, pored svih prethodnih godišnjica i rođendana, često se postavlja isto pitanje - šta sad da poklonim dečku ili devojci?

S&L vam nudi mogućnost da imenujete zvezdu u čast drage osobe. Radimo to od 2009. i iz tog dugodišnjeg iskustva možemo da kažemo da je poklon zvezda jedan od najlepših poklona kad se pokloni baš na Dan zaljubljenih.

Imenuj i pokloni zvezdu je poklon koji će osoba kojoj se poklanja večno pamtiti. Bilo da je u pitanju dugi brak, ili neko muvanje koje je tek u početku, ovaj poklon može da promeni stvari, jer nedvosmisleno pokazuje - STALO MI JE DO TEBE!

Vratimo se malo u istoriju... Zamislite koliko je nekad bilo teško pokazati nekome da ti je stalo. Ma bilo je teško uspotaviti i bilo kakav kontakt. Roditelji su često čuvali svoje ćerke skroz dok se ne udaju. Mladići nisu imali šanse ni da kažu ćao, a kamoli da doture neko poklonče. Telegraf nije mnogo pomogao, radio i tv tu i tamo - bilo je zanimljivih fora i pozdrava u emsijima sa kojima se nešto moglo postići. Pojava telefona je promenila stvari, ali šta kad se javi otac?

Ne znaju današnja deca te muke, jer je danas sve dostupno - Viber, Snapchat, TikTok, Instagram, a što se poklona tiče, jednim klikom moguće je poručiti bilo šta i da to stigne na adresu nekad čak i istog dana. Veliki izbor je doneo i velike muke - šta stvarno pokloniti nekome što već nema i što će mu/joj se stvarno dopasti?

Sa Imenuj i pokloni zvezdu nemajte brige, jer svaka zvezda koju imenujemo je autentična i imenovana samo jednom. Nije tajna da neke osobe imaju više zvezda imenovanih u svoju čast, od strane raznih ljudi, ali personalizovana čestitka je ono što menja stvar - I MI VAM UPRAVO TO NUDIMO.

Vaše je samo da popunite narudžbenicu i da osmislite čestitku. Tu može pisati bilo šta, a ako vam manjka inspiracije za pisanje, možete iskoristi naše predloge u potpunosti ili delimično.

Imenujte zvezdu u čast drage osobe za Dan zaljubljenih i ostavite trag na nebu. Neka voljena osoba svakim pogledom ka zvezdanom nebu pomisli na vas.

Povezani tekstovi

05/02/2023

Kako izabrati poklon po horoskopskom znaku

Svaki znak ima svoje neke posebnosti, i s nekima je baš lako pogrešiti, ako niste oprezni. Ribe će vam zameriti pogrešnu boju, a Škorpije ćete naljutiti sa nejasnim porukama. Sa Blizancima niko ne želi da se kači, a evo šta vole Ovnovi. Šta pokloniti ovnu Ovnovi se neće naljutiti ako im ne donesete poklon na […]

04/09/2018

Šta je za vas ljubav?

Ljubav je najlepše osećanje. Kada volimo posao koji radimo, obavljamo ga lako, kao da nam to i nije posao. Nije nam teško, imamo želju da učimo i napredujemo, da svakim danom budemo bolja verzija onog jučerašnjeg sebe. Isto je i sa ljudima. Kada ih volimo, spremni smo na sve. Odjednom nemoguće postaje moguće i tako […]

06/11/2017

Pokloni po bontonu

Fazon je u pažnji Poklon U drevna vremena, darivali su se gotovo isključivo bogovi. Danas je situacija znatno drugačija: pokloni se daju svima koji su nam dragi, a često i onima za koje nameravamo da to postanu. U poslovnoj komunikaciji postoje određena pravila – određene osobe nije preporučljivo zasipati poklonima; pokloni poslovnim partnerima treba da […]

Nova Forma

Draga/i ,

Dana godine, svemir je postao bogatiji za jednu sjajniju i lepšu zvezdu, koja je imenovana u tvoju čast.

Potrudio/la sam se da ostavim večni trag na nebu, kako bi me ta zvezda zauvek podsećala na jednu divnu osobu

Tvoje ime je postalo deo kosmosa, i tako će ostati od sada pa do večnosti. Želim da te svaki pogled ka nebu podseti da se među milionima zvezda nalazi i jedna sa tvojim imenom, i da sa tim osećajem nikada ne budeš usamljen/a.


Tvoj/a
Možete ga prilagoditi kako god želite.

Plaćanje se vrši pouzećem i dostava je besplatna

 

Država: Srbija

star and love pozadina glavna

S&L INTERNATIONAL REGISTRY D.O.O. | Sva prava zadržana | © 2009 - 2024


Designed by Infinity Solutions
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram