Star&Love Kontakt

Bavimo se simboličnim imenovanjem zvezda, zahvaljujući čemu možete na najoriginalniji način obradovati dragu osobu. Cilj nam je da omogućimo što većem broju ljudi da iskažu svoju kreativnost i romantičnost, poklanjanjem originalnog poklona, koji će učiniti da se određena osoba oseća posebno. Takođe želimo da na najbolji mogući način učestvujemo u najdražim trenucima naših klijenata i kako bismo im omogućili dugovečnost i posebno čuvanje od zaborava.

ŽELITE DA IMENUJETE ZVEZDU?

Ukoliko želite da imenujete zvezdu i poklonite je voljenoj osobi, na pravom ste mestu! Kliknite na dugme Poručivanje, odaberite paket i on će biti kod vas u roku od 5 radnih dana.   
Poruči odmah
ISPORUKA NA TERITORIJI CELE SRBIJE U ROKU OD 5 RADNIH DANA. ZA ZEMLJE REGIONA PO DOGOVORU.

Ostavite neizbrisiv trag na nebu

Star&Love vam daje priliku da simbolično imenujete zvezdu po nekom specijalnom događaju ili osobi koja vama znači. Pokažite dragoj osobi koliko vam je stalo i poklonite mu originalan poklon koji će večno da pamti.

Razlikujte se od ostalih, budite originalni, sačuvajte svoje ili ime vama drage osobe od zaborava. Učinite da se oseća posebno, i da svakim pogledom u nebo pomisli na vas i oseti se kao deo univerzuma.
Poruči odmah
envelopecartphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram