logo star and love beli

Star&Love Kontakt

Bavimo se simboličnim imenovanjem zvezda, zahvaljujući čemu možete na najoriginalniji način obradovati dragu osobu. Cilj nam je da omogućimo što većem broju ljudi da iskažu svoju kreativnost i romantičnost, poklanjanjem originalnog poklona, koji će učiniti da se određena osoba oseća posebno. Takođe želimo da na najbolji mogući način učestvujemo u najdražim trenucima naših klijenata i kako bismo im omogućili dugovečnost i posebno čuvanje od zaborava.
Kontakt Forma
Poručivanje
Kontakt forma
Nova Forma

Draga/i ,

Dana godine, svemir je postao bogatiji za jednu sjajniju i lepšu zvezdu, koja je imenovana u tvoju čast.

Potrudio/la sam se da ostavim večni trag na nebu, kako bi me ta zvezda zauvek podsećala na jednu divnu osobu

Tvoje ime je postalo deo kosmosa, i tako će ostati od sada pa do večnosti. Želim da te svaki pogled ka nebu podseti da se među milionima zvezda nalazi i jedna sa tvojim imenom, i da sa tim osećajem nikada ne budeš usamljen/a.


Tvoj/a
Možete ga prilagoditi kako god želite.

Plaćanje se vrši pouzećem i dostava je besplatna

 

Država: Srbija

OSTAVITE NEIZBRISIV TRAG NA NEBU

Star&Love vam daje priliku da simbolično imenujete zvezdu po nekom specijalnom događaju ili osobi koja vama znači. Pokažite dragoj osobi koliko vam je stalo i poklonite mu originalan poklon koji će večno da pamti.

Razlikujte se od ostalih, budite originalni, sačuvajte svoje ili ime vama drage osobe od zaborava. Učinite da se oseća posebno, i da svakim pogledom u nebo pomisli na vas i oseti se kao deo univerzuma.
star and love pozadina glavna

S&L INTERNATIONAL REGISTRY D.O.O. | Sva prava zadržana | © 2009 - 2024


Designed by Infinity Solutions
envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram