logo star and love beli
Star&Love

Kako odabrati poklon za 8. mart

04/01/2015

Pre nego šta vam damo neke savete i ideje za poklon za 8 mart, prisetimo se malo samog nastanka ovog praznika. Osmi mart se obeležava u znak sećanja na proteste iz 1857. godine kada su se tekstilne radnice u jednoj njujorškoj fabrici tekstila pobunile zbog loših radnih uslova i malih plata. U sukobu sa policijom, poginulo je 140 žena.
Ovaj datum je kao Međunarodni dan žena, ustanovljen 1910. godine i označio je pobedu žena sveta u teškoj borbi za ekonomsku, političku i društvenu jednakost.
Tradicija da tog dana muškarci obasipaju pripadnice lepšeg pola pažnjom i poklonima, većinu muškaraca dovodi u stanje panike i stresa.
Izbor poklona će vam olakšati ovih nekoliko preporuka:
1) Osetite i vi ovaj dan kao praznik, i onda će sve biti mnogo lakše, a vaša imaginacija i šarm će doći do izražaja u punom sjaju.
2) Svaka žena očekuje da je se tog dana setite čak i ako tvrdi da im ništa ne znači.
3) Trud i vreme koji ste uložili u odabir poklona vredniji od samog poklona.
4) Ne ostavljajte odabir poklona za poslednji dan.
5) Nemojte biti stereotipni.
6) Svaka žena kojoj nešto poklanjate je ličnost za sebe.
7) Poklon za 8.mart ne mora obavezno biti skup.
8) To nije obaveza koju otaljavate.
9) Priredite zajedničku romantičnu večeru kod kuće, uz bocu vina i romantičnu muziku.
10) Ni slučajno ne pretvarajte Dan žena u svoj praznik koji ćete provesti na slavlju za koleginice, a na kome se vi divno zabavljate sa muškim društvom.
Sa šikom i stilom
Treba da znate da postoje lični pokloni za – majke, bake, ćerke, sestre, supruge, devojke, prijateljice koji se pažljivo biraju individualno za svaku damu.
1) Ako su to supruga ili devojka, možete se odlučiti za intimniji poklon, kao što je kvalitetan donji veš. Medaljon sa datumom venčanja ili prvog sastanka će joj oduzeti dah.
2) Za prijateljicu možete odabrati neku sitnicu u skladu sa njenim interesovanjima ili hobijem. Žena koja voli da provede vikend na planinarenju, skijanju ili u teretani biće veoma zadovoljna nekom sitnicom iz bogatog arsenala sportske opreme.
3) Poklonu za svoju majku posvetite posebnu pažnju. Nemojte joj slučajno kupovati posuđe, čak ni ono najskuplje niti zloglasne vazne.
4) Druga kategorija poklona namenjena je koleginicama i eventualno poznanicama. Tu vam ne treba mnogo mašte, ali se i u tom slučaju potrudite. I oni treba da budu neobični i originalni.

Preuzeto sa: kakopedija.com

Povezani tekstovi

04/09/2018

Šta je za vas ljubav?

Ljubav je najlepše osećanje. Kada volimo posao koji radimo, obavljamo ga lako, kao da nam to i nije posao. Nije nam teško, imamo želju da učimo i napredujemo, da svakim danom budemo bolja verzija onog jučerašnjeg sebe. Isto je i sa ljudima. Kada ih volimo, spremni smo na sve. Odjednom nemoguće postaje moguće i tako […]

25/07/2018

Kako izabrati poklon po horoskopskom znaku

ŠTA POKLONITI OVNUPripadnicima ovog vatrenog znaka je vrlo tesko ugoditi, narocito kada su u pitanju pokloni. Ovnovi su strastveni i impulsivni tako da morate biti pazljivi kada im nesto darujete, narocito zato sto ce oni u tom poklonu traziti neki simbolican smisao i razmisljati o tome zasto ste im bas to poklonili, koji skriveni smisao […]

06/11/2017

Pokloni po bontonu

Fazon je u pažnjiPoklon U drevna vremena, darivali su se gotovo isključivo bogovi. Danas je situacija znatno drugačija: pokloni se daju svima koji su nam dragi, a često i onima za koje nameravamo da to postanu. U poslovnoj komunikaciji postoje određena pravila – određene osobe nije preporučljivo zasipati poklonima; pokloni poslovnim partnerima treba da budu […]

Draga/i ,

Dana godine, svemir je postao bogatiji za jednu sjajniju i lepšu zvezdu, koja je imenovana u tvoju čast.

Potrudio/la sam se da ostavim večni trag na nebu, kako bi me ta zvezda zauvek podsećala na jednu divnu osobu

Tvoje ime je postalo deo kosmosa, i tako će ostati od sada pa do večnosti. Želim da te svaki pogled ka nebu podseti da se među milionima zvezda nalazi i jedna sa tvojim imenom, i da sa tim osećajem nikada ne budeš usamljen/a.


Tvoj/a
Možete ga prilagoditi kako god želite.

Plaćanje se vrši pouzećem i dostava je besplatna

 

Država: Srbija

star and love pozadina glavna

S&L INTERNATIONAL REGISTRY D.O.O. | Sva prava zadržana | © 2009 - 2023


Designed by Infinity Solutions
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram